Bereken uw prijs

Bereken uw prijs

Heenreis Van postcode Van luchthaven

Naar postcode Naar luchthaven
Retour Van postcode Van luchthavenNaar postcode Naar luchthaven

Algemene voorwaarden

Reservering

Om u te kunnen verzekeren van een vertrouwde rit, vragen wij u wel om uw vervoersopdracht minimaal 12 uur van te voren te op te geven met het boekingsformulier op onze site. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw vervoersopdracht op de juiste wijze te verwerken en in te plannen. Indien u binnen 12 uur een vervoersopdracht voor ons heeft, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

 

Annulering

Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang taxirit dienen volledig te worden betaald.

Annuleringen voor 24 uur voor vertrek zijn kostenloos.

 

Beschikbaarheid

Wij behouden ons het recht voor om een aanvraag te weigeren. Ook wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van taxi’s en taxibussen. Uiteraard laten wij u dit dan z.s.m. weten. Wij zullen alles in het werk stellen om teleurstellingen te voorkomen.

 

Hoe laat komt u ons ophalen?
In de reserveringsbevestiging noemen wij een ophaaltijd. Houd rekening met een kwartier flexibiliteit voor of na de genoemde ophaaltijd.

Hoe kan ik betalen?
U betaalt contant aan de chauffeur. Wij accepteren geen creditcard. Bij bedrijven is het mogelijk om op rekening te rijden waarvoor wij een toeslag van € 2,50 berekenen.

Wat moet ik doen bij terugkomst op de luchthaven?
Zorg na aankomst dat uw mobiele telefoon aan staat zodat, zo nodig, de chauffeur u kan bereiken. U gaat vervolgens naar het meetingpoint op de luchthaven. Op elke luchthaven is een meetingpoint gesitueerd in de aankomsthal, op Schiphol is het meetingpoint de rood-witte box op Schiphol Plaza. Wij houden er rekening mee dat u minimaal 45 minuten nodig hebt voor bagage en douaneformaliteiten.

Wat gebeurt er bij vertraging?
Wij houden via internet uw vlucht in de gaten om lange wachttijd voor u en voor onze chauffeur te voorkomen. Bij meer dan een uur vertraging kan uw rit later in de planning worden geplaatst en kan extra wachttijd ontstaan. Uiteraard doen wij ons best om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?
Iedereen neemt bagage mee. We gaan er vanuit dat u één koffer van normaal formaat en één tas als handbagage meeneemt. Wanneer u meer bagage mee wilt nemen dient u dit kenbaar te maken tijdens de planning van uw taxirit.

Zijn er kinderzitjes beschikbaar?
Bij de reserveringsaanvraag kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een kinderzitje (maxi-cosy), wij brengen hiervoor € 5,00 extra in rekening.

Hebben jullie ook kleine lettertjes?
Naast bovengenoemde uitgangspunten, zijn de algemene voorwaarden voor taxivervoer van Koninklijk Nederlands Vervoer van toepassing. KNV is de branchevereniging. In de voorwaarden zijn ondermeer regels over annuleren (kosten) en bagage opgenomen.

Online uw taxi
reserveren

Bookmark and Share
Taxi reserveren
Bel 06 - 463 733 62 en reserveer uw taxi